Renuncia_Triber

Comunicat cancel.lació Triber – Half Berguedà

TRIBER 2017 DNS
 
L’organització del TRIBER ha pres la decisió de no portar a terme el triatló del Berguedà.
 
Malgrat tots els esforços realitzats tant des de l’organització com de tots els agents locals implicats en la seva realització, el Triber finalment no es podrà portar a terme.
 
Des de l’organització hem esgotat totes les vies i tots els minuts per tal de fer possible el Triber. Essent conscients que iniciàvem el projecte a contrarellotge, sabíem que no podíem descansar ni un moment per arribar a l’objectiu proposat. La feina està feta, però el finançament no ha arribat a temps. Per això ens veiem obligats a emetre aquest comunicat.
 
Volem deixar constància del l’alt grau d’implicació i suport rebut per part de l’administració local, tant de l’Ajuntament de Berga com del Consell Comarcal del Berguedà i de l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà, que  hem de confessar que hem trobat a faltar per part dels triatletes del territori. Els ritmes que imposava l’organització d’aquest esdeveniment esportiu eren molt ràpids, més que no pas els que, malauradament, s’imposen des de l’administració provincial i l’autonòmica.
 
Els organitzadors del Triber, Josep Gonfaus, Jordi Vilajoana i Moi Gonzàlez assumeixen personalment les despeses que s’hagin generat fins a la data de la cancel•lació del triatló.
 
Lamentem molt haver de donar aquesta notícia, no ens es gens fàcil renunciar a un projecte que ens ha engrescat tant des del primer moment. Volem donar les gràcies a tots aquells que ens han fet confiança i que s’han vinculat activament en el Triber.
 
També demanem disculpes per les molèsties que haguem pogut ocasionar.
 
Salut i kms,
Triber
 

 Comunicat TRIBER

Carta inscrits al TRIBER