Portada-1600x640-Comiat_Travessia

Comiat Travessia de la Baells

LB3

COMUNICAT – CLUB TRIATLÓ BERGA

 

Travessia de la Baells

 

No ha estat una decisió fàcil. Després de 19 edicions, de donar-hi moltes voltes i valorar diferents opcions des del Club Triatló Berga volem comunicar-vos que aquest 2020 deixarem de organitzar la Travessia de la Baells.
Han estat 19 edicions magnífiques per nosaltres i ara ha arribat un moment on ja no ens veiem amb la força i les ganes necessàries com a club per poder continuar oferint una prova de qualitat.
La anul·lació del Festival de la Baells l’estiu passat on des de l’inici hi estàvem lligats i el traspàs de negoci del nostre patrocinador principal Berguedà Nàutic ens han acabat de fer prendre aquesta decisió.
A tots els que ens heu ajudat i col·laborat aquests anys us volem donar mil gràcies: col·laboradors, piragües, barques, treballadors de la presa, protecció civil, voluntaris etc…, : sense vosaltres la Travessia no hagués arribat tant lluny. GRÀCIES.
Volem fer menció molt i molt especial a unes persones que sense elles no hagués estat possible la Travessia: la Rosa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà pel seu recolzament, implicació i professionalitat, pel Vicenç i Sergi de Berguedà Nàutic pel seu magnífic marcatge cada edició i per les seves piragües i barques que ens donaven seguretat a la prova, sempre amb senzillesa i bon humor. I pel Rafi, de CSI Timing que des de la primera edició ha estat a peu d’aigua prenent el temps als participants. A tots quatre GRÀCIES DE TOT COR.
I finalment i el més important d’una prova esportiva: els participants!. Vam començar la primera edició amb dotze persones i hem arribat a ser més de 200 en alguna edició, estabilitzant-se la prova ja fa molts anys entre 150 i 200. Però més enllà dels números, deixem d’organitzar la Travessia de la Baells molt contents ja que valorem que hem aconseguit un dels primers objectius de la Travessia: donar a conèixer la Baells als autòctons i als forasters com un espai natural privilegiat per pràctica de la natació en aigües obertes.
Penseu tots que no quedeu orfes i que actualment la Baells disposa d’una Via Brava abalisada tot l’any on s’hi pot nedar amb tota seguretat. A totes i tots , de nou, moltes gràcies per la vostra confiança i esperem trobar-vos fent braçades.

 

Salut i Baells

 

Club Triatló Berga
6 de Març 2020